Setmanari d'informació local - 138 anys

Actúa: «Les institucions permetran la correguda de toros de Palma, tenint arguments per a la cancel·lació»

32279

El partit Actúa a les Balears lamenta que «a tres dies de la festa taurina a Palma les institucions no han fet la seva feina i continuen sense fer-se totes les inspeccions necessàries per fer complir la llei de toros a la balear». A més, han anunciat que, en cas de no fer tot el possible i exigir el compliment de la llei, estudiaran prendre mesures legals contra l'Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca i el Govern.

Guillermo Amengual, portaveu d'Actúa a Palma, ho té clar: «No impediran la correguda de toros de divendres tenint arguments per a això. Caldrà demanar-se que hi ha darrere de tot això perquè no es faci complir la llei. Per què no s'han inspeccionat els requisits sanitaris de la plaça de toros de Palma? Perquè saben que no compleixen la normativa. No em sorprèn en absolut la passivitat de les institucions, perquè ja ho hem viscut en altres casos: galeres de cavalls de Palma, Son Reus, correbou de Fornalutx. Els animals no es mereixen els polítics que hi ha actualment a les institucions».

Retirada de la declaració simbòlica de Palma 'ciutat amiga dels animals'

Amengual adverteix que en cas de dur-se a terme la correguda de toros del proper divendres i després dels desastres de Son Reus i els cavalls de les galeres de Palma, registraran una petició per escrit perquè es retiri la declaració simbòlica de Palma 'ciutat amiga dels animals' i la supressió de la regidoria de benestar animal. «Els animals necessiten fets, no paraules», sentència Amengual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.