Setmanari d'informació local - 138 anys

Paula Rotger: «Estic disposada a arribar fins al final. Fins que es demostri el que va succeir a l'aeroport»

32099

Paula Rotger va denunciar el passat 25 de juny, que un Guardia Civil l'havia maltractat pel fet d'haver-s'hi dirigit en català. Com a conseqüència d'aquella denuncia, ara s'enfronta a dues denúncies de la Guardia Civil, una davant Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA) i una altra davant la delegació del govern espanyol a les Illes Balears.

Rotger ha explicat a dBalears que «Estic disposada a arribar fins al final. Fins que es demostri la veritat» i recorda que «al punt on es varen produir els fets, hi ha càmeres de vídeo, per tant serà fàcil comprovar la veritat» i afegeix que «hi ha molts de testimonis del que va succeir».

La denunciant, ara denunciada, es mostra indignada davant les falsedats que contenen les denuncies contra ella i reflexiona «seria lamentable que acabàs pagant per una falta que no he comès».

Rotger es va reunir aquest dilluns amb representants de la delegació del govern espanyol a les Illes Balears i es reunirà en els propers dies amb representants d'Aena.

Els fets es remunten al passat 25 de juny, al matí, Rotger va presentar una denuncia davant l'Administració de Justícia, en la qual explica els fets ocorreguts aquell dia, a una zona de control, on hi havia guardes de seguretat i agents de la Guàrdia Civil. Va explicar que un dels agents li havia dit, entre d'altres coses: «a la autoridad se le habla en español» i, també, «o me hablas en español o no pasas».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.