Setmanari d'informació local - 138 anys

«Els 25 anys de Joves per la Llengua són també la celebració de la bona feina de les entitats locals»

32005

El Centre Cultural d’Algaida, entitat promotora de Titoieta Ràdio, ha atorgat el XXVI Premi Santa Anneta a Joves de Mallorca per la Llengua «per la seva contribució a la difusió de la nostra llengua entre els més joves».

L'acte de lliurament s'ha celebrat aquest divendres vespre. Han recollit el premi en nom de l'associació juvenil, Mireia Mercadal, Cata Verger i Aina Mas.

Mireia Mercadal ha agraït el guardó que l'ha considerat un «reconeixement a la tasca de Joves per la Llengua durant aquest 25 anys, però també a totes les entitats locals que com Titoieta, el Centre Cultural i l'OCB d'Algaida han treballat incansablement per la recuperació de la nostra llengua».

Mercadal també ha refermat el «compromís dels actuals membres de Joves de Mallorca per la Llengua per continuar per la recuperació de la llengua catalana a Mallorca».

En anteriors edicions, han estat premiats amb el Santa Anneta: Biel Majoral, Miquel Cardell, El Temps, l’ACIC, els Cossiers d’Algaida, la discogràfica BLAU, la pel·lícula El Mar, el GOB, Aula Cultural, l’Associació Voltor, VilaWeb, el Projecte Alcover, TVE a les Balears, Cucorba, l’Associació de Premsa Forana de Mallorca, l’Associació Trenta-1, el grup editorial Enderrock, els treballadors de RTV de Mallorca, Acorar, l’Editorial Moll, la Plataforma Crida, el diari ARA, Unió de Pagesos de Mallorca, Tomeu Penya i Miquel Brunet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.