Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncien una agressió feixista protagonitzada per coneguts membres de Supporters Mallorca

31985

L'Esquerra Independentista de Mallorca ha denunciat aquest divendres una agressió feixista que va tenir lloc durant la nit del passat 14 de juliol. «Una vegada més, l'atac ha estat protagonitzat per coneguts membres de Supporters Mallorca, vinculat a l'extrema dreta. Un jove independentista fou agredit a cops de puny a les proximitats de Son Fusteret, on se celebrava un festival de música», han explicat.

Davant aquests fets, l'Esquerra Independentista ha volgut mostrar la seva solidaritat amb el jove agredit. «Cridam a no normalitzar aquestes agressions ni la impunitat amb la qual es produeixen. Els darrers anys s'han succeït atacs similars davant una constant passivitat policial. L'extrema dreta segueix actuant allà on no arriba la repressió estatal», han denunciat.

A més, exigeixen al Reial Club Esportiu Mallorca la presa de mesures contra la presència d'ultradretans a les seves grades. «És notori que aquests grups aconsegueixen realitzar activitats i nodrir-se de nous membres gràcies a la cobertura que els hi proporciona aquesta entitat futbolística».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.