Setmanari d'informació local - 138 anys

El concurs de curtmetratges 'Granots d'Or' de Sant Llorenç des Cardassar arriba a la 3a edició

31921
Jordi Muñoz

El 16 d'agost arriba la 3a edició del concurs de curtmetratges 'Granots d'Or' de Llorenç des Cardassar. Ho organitza Granots & Sopes, l'associació de joves sense ànim de lucre del poble i està basat en els famosos 'Golden Globes'.

Els participants hi presenten els seus curtmetratges i el dia de l'esdeveniment consisteix en una gala on es fa la visualització dels vídeos en una pantalla i després es fa entrega dels premis als guanyadors.

«El dia de la gala els participants, que aniran molt ben vestits per a l’ocasió, podran gaudir d’un vespre ple de ‘glamour’ i màgia. Els actors i actrius, després de desfilar i fer-se fotos per l’estora vermella i el nostre photocall, soparan junts i tot seguit es farà la cerimònia d’inauguració amb els nostres característics presentadors que tenen moltes sorpreses preparades. Al llarg de la nit es projectaran tots els vídeos participants, i finalment es farà entrega dels premis als guanyadors», han explicat des de l'associació Granots & Sopes.

La data límit d'inscripció és el 31 de juliol i els curtmetratges es poden lliurar fins el 7 d'agost. Inscripcions i més informació a www.granotsisopes.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.