Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Pirat’s Sound Sistema presenta 'Octubre', nou clip i single en homenatge a l’1-O

30819

Després del seu darrer LP ‘Remena’ (2018), el sound system de reggae i dancehall en català per excel·lència estrena nou single i videoclip. Pirat's Sound Sistema presenta aquest divendres 'Octubre', un homenatge a l’esperit d’autoorganització i resistència que es visqué el primer d'octubre sobre un riddim del productor Oriol “Puxi” Puig d’inspiració afro i batecs reggae, dancehall i soca

La nova cançó arriba acompanyada d’un clip muntat per Joan “Singu” Riera, que alterna la gravació a alguns dels llocs emblemàtics de resistència durant el referèndum del primer d'octubre amb imatges d’arxiu de la històrica data.

«Ara que el judici als presos polítics sembla arribar a la seva fi i ara que tant la fiscalia feixista com la sala del Supremo com el jutge Marchena van més perduts que Bob Marley al Escorial amb tot l’assumpte dels vídeos, Pirat’s Sound Sistema presenten el seu nou single 'Octubre'».

Per a la producció d''Octubre', la Pirata ha tornat a confiar en el savoir faire del jove productor bagenc Oriol “Puxi” Puig, amb qui ja varen facturar el 100 % dels riddims del seu darrer àlbum ‘Remena’, publicat el febrer de l’any passat. «L’amic Puxi s’ha marcat un bon cogombre que com sempre beu de les fonts jamaicanes, amb un marcat caminar a mig camí entre el reggae i el dancehall, però amb una clara i curiosa influència afro», han explicat. Al videoclip que acompanya el llançament, gravat i muntat pel Joan “Singu” Riera, hi trobarem l’alternança d’imatges amb la banda a algunes de les localitzacions emblemàtiques d’aquella data marcada a foc amb imatges d’arxiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.