Setmanari d'informació local - 138 anys

Les ajudes de l'IBdona per a entitats multipliquen la seva dotació

30611

Les ajudes de l’Institut Balear de la Dona per a projectes destinats a fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes o adreçades a erradicar la violència contra les dones per a l’any 2019 comptaran amb un import màxim de 200.000 euros, una xifra que multiplica la de l’any anterior, quan s’hi destinaren 60.000 euros, amb 11 entitats beneficiàries. L’objectiu d’aquest increment pressupostari és arribar al major nombre d’iniciatives possible.

Aquest és el tercer any que l’IBdona, organisme adscrit a la Conselleria de Presidència, convoca aquesta línia de subvencions, la qual per al 2019 està finançada a través del fons provinent del Pacte d’Estat contra la violència de gènere. Les entitats poden optar a les ajudes amb accions incloses en dues modalitats: la modalitat A, que contempla programes adreçats a fomentar la igualtat d’oportunitats, programes i actuacions encaminades a erradicar la violència contra les dones i projectes que siguin campanyes de prevenció, sensibilització i promoció de la igualtat entre dones i homes, i la modalitat B, en la qual s’hi inclouen projectes d’investigació, estudis, publicacions i altres treballs tècnics.

Les entitats que poden sol·licitar les ajudes són associacions sense ànim de lucre, fundacions privades, universitats o federacions sindicals i professionals, entre d’altres, amb projectes que es duguin a terme dins l’any 2019. Cada entitat pot presentar com a màxim una sol·licitud per a cada modalitat i el termini finalitza el proper 19 de juny. Per altra banda, cal destacar que els projectes han de respondre a algun dels eixos del pacte d’Estat que s’indiquen en les bases de la convocatòria. La despesa subvencionable dels projectes és del 80 per cent del seu cost, amb un màxim de 10.000 euros en el cas de la modalitat A, i d’un màxim de 20.000 euros en el cas dels projectes corresponents a la modalitat B.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.