Setmanari d'informació local - 138 anys

Els partits dels 'Acords pel Canvi' aposten per reeditar un nou pacte progressista

29017

Els representants de les formacions polítiques signants dels 'Acords pel Canvi' han manifestat aquest dilluns la seva voluntat de reeditar un nou pacte de governabilitat progressista, després de descartar que, després de les eleccions del 26 de maig, hi haurà «majories absolutes».

En una roda de premsa conjunta, la representant del PSIB, Pilar Costa, ha manifestat, però, que no es presenten com a «coalició preelectoral conjunta de cara a les eleccions ja que cada partit té el seu full de ruta» però ha volgut recalcar que són «transparents i honestos» a l'hora de manifestar la voluntat de reeditar el projecte desenvolupat durant aquesta legislatura.

Per la seva banda, el representant de Podem, Alberto Jarabo, ha destacat que durant aquests quatre anys s'ha demostrat que «la pluralitat es pot posar d'acord» i que s'hauria d'arribar a formar uns 'Acords pel Canvi 2.0'.

A més, la representant de MÉS per Mallorca, Fina Santiago, ha dit que no pactarà amb Ciudadanos «ni farta de vi» i tant Costa com Jarabo han dit que tampoc no pactaran amb la formació taronja.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.