Setmanari d'informació local - 138 anys

PIMEM es reuneix amb El Pi i amb el Partit Popular

28735

El Comitè Executiu de PIMEM ha presentat durant aquesta setmana als representants polítics de Proposta per les Illes (El Pi) i del Partit Popular (PP), el seu nou document marc sobre les mesures necessàries que tant el Govern, com el Consell i l'Ajuntament de Palma han de realitzar «per al correcte creixement i desenvolupament de les petites i mitjanes empreses de Mallorca».

El Pi ha estat el primer partit que s'ha desplaçat a les oficines de PIMEM per a conèixer les iniciatives de la Federació i proposar una altra sèrie de punts que segons la formació illenca cal fer en el nostre model econòmic. Josep Melià, candidat a l'Ajuntament de Palma; i Jaume Font, candidat a la presidència del Govern han atès les demandes dels membres del Comitè Executiu. «Estam molt preocupats pel nostre model turístic, l'estat de salubritat del centre de Palma i per la situació asfixiant que viuen els petits i mitjans comerços», han explicat des del Comitè Executiu.

El Partit Popular per la seva banda ha reunit els candidats de l'Ajuntament, Mateu Isern; del Consell, Llorenç Galmés; i del Govern, Biel Company, a la sala de reunions de PIMEM per a conèixer aquestes propostes. «Volem deixar de ser reactius i començar a ser proactius», ha afirmat Jordi Mora, president de PIMEM res més començar la exposició del document marc.

Mora també s'ha mostrat satisfet per la intenció dels partits d'aplicar les matèries exposades durant la reunió. «Ara saben quins són els interessos i necessitats de les pimes de l'illa. A partir d'ara els toca treballar per poder dur a terme aquests punts».

«Estam parlant d'establir un nou model empresarial més igualitari i inclusiu que beneficiï la creació i desenvolupament de les pimes, un sector que representa el 97 % d'empreses de l'illa», ha assegurat Jordi Mora als representants polítics.

Després d'aquestes dues reunions, ja són tres els partits que s'han vist les cares amb el Comitè Executiu de PIMEM. El pròxim a visitar les instal·lacions de la Federació serà el grup parlamentari de MÉS per Mallorca. A l'espera es troben les reunions amb PSIB i Ciudadanos que encara no han confirmat data.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.