Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem considera que la nova Llei de Residus «corre el risc de ser massa ambiciosa»

27509

Pimem ha considerat que la nova Llei de Residus -aprovada aquest dimarts al Parlament- és «molt valenta i avançada respecte a la resta d'Europa», encara que «corre el risc de ser massa ambiciosa i que no s'obtenguin els resultats esperats, ni s'assoleixin els objectius imposats per al 2020 i per al 2030», ha informat la Federació en un comunicat.

Des de Pimem han alertat, així mateix, de «la manca de control que hi haurà», al seu parer, en la venda i comercialització d'aquests productes en les plataformes online i el president de Pimem, Jordi Mora, ha detallat que serà «complicat vigilar estretament les grans empreses digitals, és un problema que no s'ha tengut en compte».

«Les nostres illes són un gran atractiu turístic per la gran diversitat mediambiental que tenim, hem de protegir el nostre ecosistema mitjançant mesures que creiem que són més adequades», ha afirmat Mora.

A més, han volgut remarcar la importància que hi hagi «complicitat absoluta» per part del sector empresarial i de la societat per a poder dur a terme els objectius que s'han marcat en aquesta nova llei.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.