Setmanari d'informació local - 138 anys

Les bodegues Suau i Macià Batle acullen les primeres jornades del MallorcÒPERA Festival

27427

La primera data del MallorcÒPERA Festival, organitzat per Euroclàssics i amb el suport del Consell de Mallorca, tendrà lloc els dies 15 i 16 a les Bodegues Suau (Pont d'Inca) i el 17 de febrer a les Bodegues Macià Batle (Santa Maria del Camí).

La cita consta d’un recital amb 3 solistes, narrador i piano, acompanyat d'un tast de vins. L’obra que s’interpretarà es titula "Ànima d’Elisir", una versió de l’òpera "L'Elisir d’amore", de G. Donizzetti.

La soprano Andrea Jiménez serà Adina, el tenor José Manuel Sánchez Nemorino i el baríton Joan Miquel Muñoz Dulcamara. L'actor Albert Mèlich Rial farà de narrador (Belcore).

Al piano i amb la producció executiva trobam Francesc Blanco. L’adaptació d’aquesta versió d’Elisir és obra de Marta Barceló i la direcció d'escena és a càrrec de Marta Corbacho. Maria Victòria Cortès s'encarrega de la direcció musical.

Les entrades ja estan a la venda, amb un preu general de 20 €. Els estudiants menors de 30 anys poden adquirir les entrades per un preu reduït de 5 €. Es poden adquirir de forma anticipada mitjançant la web de Ticket IB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.