Setmanari d'informació local - 138 anys

El Gremi de Llibreters llança una campanya de Nadal per fomentar la lectura entre els infants

26623

El Gremi de Llibreters de Mallorca, amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, ha llançat una nova campanya de Nadal per al foment de la lectura sota el lema 'Els llibres que voldria llegir'.

Segons ha informat el Gremi, aquesta campanya està especialment dirigida als infants i pares perquè animin als petits de 10 anys a fer la carta als Reis a les llibreries. D'aquesta manera, la campanya té com a objectiu promoure la lectura entre els més petits com a activitat durant les festes de Nadal.

Així, un total de 13 llibreries de Mallorca han instal·lat bústies per als Reis d'Orient on els infants podran dipositar les seves cartes amb els llibres que voldrien llegir i que es troben entre els seus desitjos per a l'any vinent 2019.

Finalment, cada llibreria farà un sorteig entre les cartes lliurades i una vegada fet el mateix, els Reis repartiran els llibres als nens guanyadors.

Les llibreries participants en la campanya de Nadal són Baobab, Curolletes, Drac Màgic, Embat, Espirafocs, Es Raconet, La Biblioteca de Babel, Literanta, Llibres Colom, Lluna, Quars, Quart Creixent i Rata Corner.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.