Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort entrega els premis als guanyadors del II Concurs Fotogràfic Palma 365

26509

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha lliurat aquest dilluns els premis als guanyadors del II Concurs Fotogràfic Palma 365.

Segons ha informat Cort, a l'acte han assistit també el gerent de la Fundació Turisme, Pedro Homar; la coordinadora general de l'Àrea, Pepa Pelàez, així com els patrocinadors i guanyadors del concurs.

El jurat, format pels ambaixadors del certamen, han estat els encarregats de seleccionar entre més de 2.000 fotografies la imatge guanyadora, així com els 12 finalistes de cadascuna de les quatre categories del concurs: 'Palma cosmopolita', 'Palma familiar i accessible', 'Platja de Palma', i 'Això és Palma?'.

El jurat ha tengut en compte com a criteri de valoració que les fotografies mostressin els detalls que fan de Palma una ciutat única i, sobretot, aquesta part vivencial i experiencial de la ciutat durant tots els mesos de l'any.

Cada categoria té un premi dotat amb 1.000 euros i tres premis d'honor dotats amb 300 euros. A més, s'estableix un premi especial denominat Palma365, que consisteix en material fotogràfic per un valor màxim de 2.000 euros, cortesia d'El Corte Inglés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.