Setmanari d'informació local - 138 anys

Ferrà: «Els pressuposts de 2019 reforcen els pilars del sistema públic de les Balears»

25739

El portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha assegurat aquest dilluns en roda de premsa que els pressuposts de 2019 «reforcen els pilars del sistema públic de les Balears». Ferrà els ha qualificat de «bons pressuposts» i ha recordat la importància d’aprovar uns pressuposts generals. «Són molt importants per a les Balears, no només pel seu vessant social sinó també per la inversió per càpita, una inversió que encara desconeixem d’uns pressuposts que històricament ens han deixat a la cua».

A més, ha criticat les declaracions del secretari d’organització del PSOE, José Luís Ábalos, en què no descarta que no s’aprovin els pressuposts ni un avanç electoral de les generals per al 26 de maig. «Cada vegada que surt el senyor Ábalos, ens deixa preocupats per les incerteses de les seves declaracions», ha dit.

Assassinat masclista

D’altra banda, la diputada Joanaina Campomar ha assegurat que per a ells continua sent «un dia trist per l’assassinat masclista de divendres, un assassinat que posa en evidència que fan falta molts recursos i conscienciació social per lluitar contra la violència masclista». Campomar ha remarcat que falten recursos al sistema judicial i ha reclamat «més mitjans materials i humans, així com formació en perspectiva de gènere».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.