Setmanari d'informació local - 138 anys

Emotiu adéu a les 13 persones mortes en les inundacions del Llevant de Mallorca

24969

Més de 1.000 persones han acudit aquest dimecres a la Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors de Manacor per assistir al funeral per les víctimes de les inundacions del Llevant de Mallorca.

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha estat l'encarregat de presidir l'homilia en la qual ha assegurat estar encara «commocionat» per tot l'ocorregut durant aquests últims dies.

Al funeral hi han assistit la presidenta del Govern, Francina Armengol, juntament amb la vicepresidenta i els consellers; el president del Parlament, Baltasar Picornell; la delegada del Govern a Balears, Rosario Sánchez; els presidents del Consell de Mallorca i Eivissa, Miquel Enseyat i Vicent Torres, respectivament; i la vicepresidenta del Govern central, Carmen Calvo, entre altres.

També hi han acudit els batles de Manacor, Catalina Riera; Sant Llorenç, Mateu Puigròs; Artà, Manolo Galán; Capdepera, Rafel Fernández; i Son Cervera, Antoni Servera.

13 morts
Les inundacions produïdes dimarts passat a la zona del Llevant de Mallorca han provocat un total de 13 víctimes mortals, entre les quals es troba el nin de cinc anys trobat sense vida durant el matí d'aquest dimecres a Son Carrió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.