Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 400 programadors participen a les jornades professionals de Fira B!

24481

Les jornades professionals de Fira B! 2018 han reunit a més de 400 programadors en la quarta edició d'aquest mercat de música i arts escèniques de les Balears, que va arrencar aquest dijous a Palma i culminarà el diumenge, 30 de setembre.

Segons ha indicat aquest divendres l'organització, que ha comptat amb el suport de Conselleria de Cultura, Participació i Esports, i l’Institut d'Estudis Baleàrics, l'objectiu principal és «establir, consolidar i donar visibilitat al sector de la música i de les arts escèniques a les Balears, donar a conèixer les últimes i més representatives propostes artístiques, i generar debat i sinergies entre artistes i professionals programadors».

La novetat d'aquesta edició és que el Fira B! ha acollit «a més artistes internacionals que mai». En concret, l'organització ha acreditat per aquest any artistes de 25 països diferents (16 europeus, quatre africans i un d'asiàtic).

Programació musical i artística

Aquest dijous, Fira B! va inaugurar el mercat amb un concert de «luxe» de la mà del pianista Marco Mezquida i del guitarrista de flamenc Chicuelo, a més d'una àmplia oferta d'espectacles teatrals i showcases de música. 

El cap de setmana continuarà, també, amb els showcases de música jazz en el Museu de Mallorca, mentre que el pop, rock i indie sonaran en Portella (Parc de la Mar) aquest divendres. D'altra banda, els espectacles d'arts escèniques se situaran en els diferents teatres de Palma.

El dissabte, per exemple, el Teatre Catalina Valls acollirà la dansa 'Col·lectiu Lamajara', i el Teatre Xesc Forteza obrirà les seves portes amb un teatre físic titulat 'La Mecànica'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.