Setmanari d'informació local - 138 anys

Avantatges i particularitats quan la teva oficina és el mòbil

24331

Les noves tecnologies han aportat gran quantitat d'avantatges a la vida de les persones. Una de les més rellevants, sens dubte, és la possibilitat de treballar des de la llar tan sols comptant amb un telèfon mòbil i connexió a Internet. I és que aquestes tecnologies han suposat en el món laboral han fet possible la vella utopia de la possibilitat d'aconseguir grans resultats en el treball sense necessitat de desplaçar-se fins a una oficina.

Tan sols fa uns quants anys no hi havia ni tan sols la idea de treballar amb el mòbil sense que això suposés un gran problema amb el cap de l'empresa. Però el panorama ha canviat enormement, convertint-se avui en dia en el medi de treball de milers de professionals dins el món de la comunicació. Doncs bé, ara que s'acosta el Divendres Negre i que gran quantitat de persones començaran a consultar les ofertes en smartphones, és un bon moment tractar aspectes fonamentals en aquest tema.

Guanyar diners amb el mòbil és una tendència a l'alça

En aquest sentit cal destacar que en l'actualitat, un 7,4% de les persones ocupades a Espanya, és a dir, a 1,43 milions de persones, presten els seus serveis com teletreballadors. Una dada que s'ha incrementat en 5 dècimes en un any tan sols, la qual cosa deixa entreveure que es tracta d'un negoci que s'expandeix ràpidament, així com la seguretat de l'arribada de noves xifres què trauran el màxim partit a l'oportunitat de guanyar diners a través d'una pantalla.

Un dels avantatges importants que ha portat la revolució tecnològica ha estat l'oportunitat d'utilitzar el mòbil de manera eficient en el treball, incrementant així la productivitat. Això permet que avui dia siguin 1.000 milions les persones del món sencer que treballen lluny d'on cotitzen.

En l'actualitat són moltes les empreses que es dediquen a la millora de la fusió de la comunicació en la totalitat dels seus vessants, buscant unificar-les en només un. Des del sector s'assenyala la necessitat d'aprofitar els avenços en la societat i els seus corresponents evolucions a nivell tecnològic, per treure'n el màxim profit i millorar la qualitat de vida professional i personal.

Un procés que ha estat possible per la necessitat real d'una comunicació eficaç i de forma productiva entre empreses i clients d'arreu del planeta, així es conclou que la unificació de les comunicacions és completament integral.

Tot el que guanyes quan treballes amb el teu smartphone

Són diversos els beneficis que pots obtenir amb aquesta manera de treball. Un d'ells és la disponibilitat horària, ja que dóna a la persona l'oportunitat de treballar en funció de quines siguin les seves necessitats, i sense que ningú li faci cap imposició. D'aquesta manera els treballadors poden repartir-se els torns de treball segons el seu ritme de vida, una cosa especialment avantatjós arribat el moment d'escollir el temps lliure. Així mateix, pots reduir en temps i espai al l'emmagatzematge de dades.

Destaca també la flexibilitat, juntament amb l'increment de la inserció social, en acabar amb la discriminació laboral. La inserció en el mercat laboral es fa possible per a treballadors que en altres àmbits trobarien més dificultats.

La llibertat de moviments que suposa el telèfon intel·ligent és el mateix a favor de les persones que l'utilitzen com a eina de treball, que poden prestar els seus serveis en qualsevol localització, la qual cosa es tradueix en un estalvi d'espai i temps.

Davant d'un mitjà tan peculiar, és fonamental obrir la ment

Sens dubte estem davant un avanç tecnològic que necessita una mentalitat conciliadora, en desenvolupar un nou perfil laboral amb manifestes particularitats. Els treballadors han de mostrar una actitud oberta davant d'una idea que resulta especialment innovadora, ja que aquests s'enfronten a un entorn de treball sense una figura autoritària, pel que és necessari comptar amb un alt grau d'autodisciplina i ser autodidàctics per poder aprendre per si mateixos.

De la mateixa manera, resulta complicat desconnectar de la feina, ja que la tendència és viure constantment pendent del mòbil. És fonamental marcar diferències entre temes personals i laborals.Avantatges i particularitats quan la teva oficina és el mòbil

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.