Setmanari d'informació local - 138 anys

Criden a la mobilització en contra de l’autopista de Llucmajor a Campos

23853

Els editors de la publicació 'Pus Carreteres!' han fet aquest dimarts una crida a la mobilització davant la construcció de la l’autopista entre Llucmajor i Campos. Els responsables de 'Pus Carreteres!' han convocat una «assemblea contra l'autopista Llucmajor-Campos» per dilluns que ve en el local de l'Obra Cultural Balear de Campos.

Els editors de la publicació han alertat de «les conseqüències de les construccions d'autopistes i altres vies ràpides en la configuració econòmica, social i mediambiental de Mallorca».

«La presumible construcció d'aquesta nova infraestructura només augmentarà i accelerarà els processos de concentració econòmica i desigualtat social, així com de la insostenible petjada ecològica i de ràtio de cotxes per habitant. I tot sense solucionar els problemes inherents al model de transport de masses en automòbil», han denunciat.

Amb tot, l'entitat s'ha mostrat conscient de la dificultat de «configurar un front de lluita contra aquesta infraestructura», tenint en compte que tots els partits van votar a favor de la construcció, «impulsada per un govern íntegrament d'esquerres».

En aquest sentit, ha recordat que han donat suport al el projecte «partits que sempre han fet bandera de la sostenibilitat ecològica i de la justícia social», i que abans «estaven en contra» del desdoblament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.