Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB exigeix la paral·lització de l’autopista de Llucmajor a Campos

23591

Esquerra Unida a les Balears (EUIB) ha exigit al Consell que paralitzi l'autopista Llucmajor-Campos com a conseqüència de les denúncies interposades per diverses entitats ecologistes contra una de les empreses adjudicatàries de l'execució de l'autopista.

Segons ha informat el partit, el Consell «ha de ser sensible amb aquests escàndols de corrupció ha de comprendre la necessitat de reconvertir les obres i de renunciar a un projecte» que, al seu judici, «és una herència del Partit Popular».

Per això, la formació ha defensat «una mobilitat diferent basada en el transport públic i una autopista el cost de la qual es destini a la potenciació de la xarxa de transport col·lectiu de Mallorca».

«L'extensió de les autopistes com a solució viària per a Mallorca sempre ha estat criticada des dels partits polítics i les organitzacions amb sensibilitat ecologista i ara aquesta petició està més justificada que mai», ha explicat el coordinador del partit, Juanjo Martínez.

Finalment, el coordinador de la formació ha destacat que «aquest estiu s'ha posat de manifest la insofrible pressió que existeix sobre la Reserva Natural d'es Trenc i es Salobrar de Campos» i, com a conseqüència, ha defensat que els desplaçaments amb cotxe es facin «de la manera més còmoda i segura» i no amb «fórmules» perquè la gent pugui arribar abans a la seva destinació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.