Setmanari d'informació local - 138 anys

L'ASM anima a manifestar-se pacíficament «pels presos i exiliats, el dret a decidir i el retorn de Marivent»

23135

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha emès un comunicat en el qual anima a la ciutadania de Mallorca a manifestar-se pacíficament, aquest proper divendres 3 d'agost, «en defensa dels presos i exiliats polítics catalans, el dret a decidir i el retorn del museu Saridakis a Marivent».

L'ASM també explica que va comunicar el passat 26 de juliol a la delegació del govern espanyol «la concentració de demà 3 d'agost al carrer Palau Reial, en defensa dels presos i exiliats polítics catalans, el dret a decidir i el retorn del museu Saridakis a Marivent».

I continua: «Avui, 2 d'agost, la delegació del govern espanyol ens ha informat de la seva conformitat respecte a la nostra concentració, i esmenta l'existència d'una altra manifestació, convocada per Sociedad Civil Balear i comunicada l'1 d'agost, que coincidiria amb la nostra al mateix lloc i hora».

L'ASM exigeix «per evitar possibles provocacions i aldarulls per part dels manifestants de Sociedad Civil Balear», que «es prenguin les mesures necessàries perquè aquesta contramanifestació, que ha de partir de la plaça de Cort, no coincideixi en cap moment amb la nostra, comunicada sis dies abans».

«Per acabar volem recordar que la nostra concentració és de caràcter pacífic, com totes les que ja hem fet. Anunciam que no caurem en les provocacions de l'espanyolisme i condemnam per avançat qualsevol acte violent per part de possibles elements infiltrats» conclouen els sobiranistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.