Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle de Palma considera «molt reprovable» l'acció de Ciutat per qui l'habita i Arran

El PP acusa Armengol d'encoratjar i consentir la turismofòbia

22641

Les organitzacions Ciutat per qui l'habita i Arran han fet una acció simbòlica durant el matí d'aquest dissabte a l'aeroport de Palma per denunciar la turistificació de Mallorca donat que, segons han assenyalat, «un vol arriba o surt de Mallorca cada minut» i «la pressió humana sobre el territori no para de créixer».

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha considerat «molt reprovable» l'acció de Ciutat per qui l'habita i Arran. Ho ha dit en una piulada al seu perfil de Twitter.

De la seva banda, el president del PP a Balears, Biel Company, ha assistit aquest dissabte horabaixa a l'aeroport acompanyat per la vicepresidenta de la formació, Margalida Prohens, i el vicepresident de Comunicació, Llorenç Galméz, per «condemnar les accions de turismofobia d'aquest matí».

«Estam aquí per denunciar els actes d'aquest matí en contra del turisme dient que ens sobren els turistes i que no els volem i això és molt greu que quedi en total impunitat quan ja van començar a fer-ho l'any passat i atempten contra l'economia bàsica de Balears», ha criticat Company.

Company ha lamentat que es tracti de grups que estan «encoratjats o consentits per part del Govern i per la presidenta de l'Executiu, Francina Armengol» i ha denunciat que aquesta «no hagi sortit al carrer a condemnar aquests actes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.