Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia acusa el Grup Cursach de defraudar 51 milions a Hisenda i 14 milions a la Seguretat Social

22367

Un informe de la Policia espanyola acusa el Grup Cursach de defraudar almenys 51 milions d'euros a Hisenda i altres 14,7 milions a la Seguretat Social entre 2010 i 2016.

L'informe, a què ha tengut accés Europa Press, va ser lliurat la setmana passada al Jutjat i acusa de participar en aquest frau 18 persones, entre elles el propietari del Grup, Bartolomé Cursach; l'exdirector general, Bartolomé Sbert; i l'actual director general, Miguel Pérez Marsá.

Segons la policia, el Grup va cometre aquest frau no declarant els beneficis reals de les seves empreses i mitjançant la contractació irregular de part dels seus treballadors -amb què s'evitava el pagament d'imposts i càrregues socials que correspondrien-.

Han detectat aquestes irregularitats a les discoteques Tito's, BCM, Paradise, Megarena, Riu Palace i Megapark i al Restaurante Asadito.

Els investigadors descriuen en l'informe «un sistema de defraudació perfectament orquestrat pels seus responsables» i «conegut almenys per tots els treballadors que disposaven de certa capacitat» en apartats com el control dels treballadors i el pagament diari de sous, contractacions, accés i control de les recaptacions o la venda i repartiment de tiquets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.