Setmanari d'informació local - 138 anys

Trasmediterranea incorpora un nou buc per cobrir la travessia entre Barcelona i Maó

21559

La companyia Trasmediterranea incorporarà aquest divendres el buc 'Volcà de Tinamar' de Naviliera Armes a la travessia entre Barcelona i Maó. Amb aquesta incorporació, el trajecte es redueix dues hores i es duplica la capacitat de passatgers i vehicles. En concret, 'Volcà de Tinamar' pot transportar fins a 1.756 passatgers, 300 vehicles i 1.850 metres lineals de càrrega, segons un comunicat.

Des de la companyia han assenyalat que aquest ferri és una «aposta sòlida per consolidar el servei de la línia, en estar preparat per cobrir la ruta amb la màxima comoditat i puntualitat, fins i tot en condicions meteorològiques adverses». Així mateix, el buc compta amb zones comunes en coberta que inclouen una piscina equipada amb zones de descans, hamaques, terrassa i bar, així com miradors equipats amb mobiliari exterior.

Aquest nou ferri permetrà retardar la sortida habitual però avançarà la seva arribada a Barcelona. D'aquesta forma, realitzarà des d'aquest divendres sortides des de Menorca a les 12:00h i arribada al port de Barcelona a les 18:30h. En aquest sentit, sortirà des de Barcelona a les 22:45h i arribarà a Maó a les 07:00h.

D'altra banda, a partir del proper dia 11 de juny, comença la temporada d'estiu i el ferri sortirà diàriament Barcelona-Maó-Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.