Setmanari d'informació local - 138 anys

Son Reus acollirà aquest dissabte una desfilada de cans en risc de sacrifici

21557

Son Reus acollirà aquest dissabte, 9 de juny, a partir de les 09:30h una nova desfilada en la qual participaran un total de 25 cans en risc de sacrifici, una iniciativa organitzada per l'Associació Peluditos de Son Reus amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma.

L'Associació ha manifestat en un comunicat que la situació actual del centre és «alarmant», ja que novament es troba «al límit de la seva capacitat». Per la qual cosa els voluntaris, a través d'aquesta iniciativa, intentaran evitar sacrificis. Així mateix, es pretén que els cans puguin trobar una família i, al mateix temps, conscienciar aquelles persones que ja tenen animals de la necessitat de ser responsables, sobretot ara que comença l'estiu, i de no abandonar-los.

A través d'aquest esdeveniment, el públic assistent podrà conèixer els animals i també parlar amb les persones voluntàries, als qui resoldran tot tipus de dubtes. Durant la desfilada hi haurà un servei de bar solidari i, en acabar, una rifa amb múltiples regals aportats per diferents empreses col·laboradores.

Finalment, els doblers recaptats aniran destinats íntegrament a les despeses derivades del rescat, acolliment, manteniment i cures dels cans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.