Setmanari d'informació local - 138 anys

Sant Jordi acollirà la trobada 'Treu la llengua' el proper 26 de maig

20717

El proper 26 de maig el poble de Sant Jordi acollirà l’activitat Treu la llengua organitzada per Joves de Mallorca per la Llengua i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma, la direcció general de política lingüística del Consell de Mallorca i la direcció de política Lingüística del Govern.

Treu la llengua començarà a les 11 del matí i durant tot el dia se succeiran activitats com ballades, concert de Cucorba, correfocs, música, tallers, una lectura poètica de Josep Maria Llompart, una conferència d’Open Arms,entre d’altres. Carrió ha agraït a Joves de Mallorca per la Llengua haver triat Palma i en concret el poble de Sant Jordi. «És la primera vegada que Palma acull una trobada d’aquestes característiques i han triat Sant Jordi perquè dona la possibilitat de tenir diferents espais com el Liceu, la pista esportiva, l’escola i altres», ha dit.

La coordinadora de Joves de Mallorca per la Llengua, Aina Sánchez-Monge, ha explicat que aquesta entitat duu 24 anys fent feina per fomentar l’ús del català a tots els àmbits especialment entre el jovent. «Una manera de fer arribar l’ús del català és a traves d’activitats lúdiques i festives com aquesta trobada que començarà a les 11 hores i acabarà a les 3 de la matinada», ha explicat. El concert final es farà des de les 22 hores al poliesportiu de Sant Jordi amb l’actuació de grups com Auxili, Pupil·les, Ebri Knight i Jès.

Noguera, per la seva banda, ha agraït la feina que fan Joves de Mallorca per la Llengua. «És important agrair aquesta feina perquè els que vàrem començar fa 24 anys ja no som joves però l’herència que ells representen és digne d’elogi», ha dit.

Les entrades per al sopar i el concert es poden adquirir a través de la plataforma https://www.ticketea.com/

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.