Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Unida exigeix la dimissió del batle de Campos per «menysprear les dones»

20445

L'Àrea de la Dona d'Esquerra Unida exigeix unes disculpes públiques i la dimissió de l'actual batle de Campos (PP) per «menysprear i insultar les dones en un vergonyós tuit, arran de la sentència de La Manada».

Com va explicar aquest diari, el batle de Campos, Sebastià Sagreras, demana diverses vegades en una discussió a la xarxa social Twitter en quin moment va dir 'no' la jove agredida i violada per La Manada: «No entr a valorar el que ha dit la justícia i sense voler polemitzar, te deman si me pots ajudar a trobar on va dir “no” aquesta al·lota. He recercat i no trob. Gràcis!»

Des de l'Àrea de la Dona es condemnen aquestes declaracions del batle del PP i exigeix al PP de Balears que prengui mesures i cessi Sebastià Sagreras. «Són unes declaracions intolerables. És un insult i menyspreu no només a la víctima sinó a totes les dones. Sebastià Sagreras no pot romandre ni un segon més com a batlle de Campos i el PP de Balears hauria de prendre mesures exemplars contra un polític que no té respecte per les dones».

L'Àrea de la Dona recorda a Sebastià Sagreras que, bastant ha patit la jove agredida per La Manada com per estar rient-se d'ella. «Sr. Sagreras demani perdó i abandoni l'ajuntament. No és no», afegeixen des d'EUIB.

Esquerra Unida considera un insult la condemna de nou anys per als membres de La Manada en considerar només un abús i no una violació i espera que prosperin els recursos presentats i que «aquests delinqüents siguin condemnats com es mereixen».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.