Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem denuncia l'intrusisme laboral en el sector de l'ensenyament no reglat

20411

La Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) ha denunciat l'intrusisme laboral en el sector de l'ensenyament no reglat que continua «actuant impunement i sense ser castigat».

Per la seva banda, l'Associació de Centres d'Ensenyament Professionals de les Balears (Cecap) cerca trobar una solució atès que, en els darrers anys, aquesta pràctica no ha fet més que «anar en augment».

Segons el comunicat, Pimem ha considerat necessària «una actuació d'ofici per part de les administracions públiques oportunes». En aquest sentit, han sol·licitat al Govern que actuï davant els «milers d'anuncis de formació fora de la legalitat».

«La presència de professors particulars que treballen de forma clandestina, il·legal, sense pagar impostos, en les seves cases particulars, sense obtenir la deguda llicència municipal i sense complir les correctes normes d'accessibilitat i prevenció d'incendis enfureix a un sector que se sent desprotegit per les institucions públiques», han expressat des de Pimem.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.