Setmanari d'informació local - 138 anys

El president de Bankia desitja que el banc sigui «tan proper com ho va ser Sa Nostra»

20351

El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, ha assegurat que desitjaria que l'entitat bancària sigui «molt propera» a les Balears, «tant com ho va ser Sa Nostra, perquè és ara part vital de Bankia».

Així ho ha manifestat Goirigolzarri aquest dimecres durant la seva primera intervenció pública a les Illes després de produir-se la integració de BMN, en el 'II Fòrum El Económico’.

Durant la seva intervenció, l'economista i president de Bankia ha reafirmat el compromís de l'entitat financera «amb tots els agents balears» i ha assegurat creure «fermament» en el teixit empresarial de les Balears, així com «en les possibilitats de les Illes».

«Les Balears són un territori molt important per a nosaltres, no només perquè passa a ser part de la nostra història, de la història de la nova Bankia, sinó també per la seva enorme importància des del punt de vista de negoci», ha sostingut Goirigolzarri. A més, ha assegurat ser «molt conscient» que més de 390.000 residents a les Illes són clients de Bankia, que més de 23.000 empreses «confien» en ells i que tenen una quota de mercat a l'arxipèlag del 21%. «Tot això m'omple d'orgull, però també de responsabilitat», ha afegit l'economista enfront dels 400 assistents, principalment empresaris i representants de la societat balear, que han acudit a l'esdeveniment.

Integració BMN

Després de la integració de BMNGoirigolzarri ha explicat que a Bankia s'ha iniciat «una nova etapa, una etapa de creixement» que es basarà en el posicionament amb clients, la possibilitat de realitzar activitats com la promoció immobiliària i la pròpia fusió amb BMN. Referent a això, el director corporatiu de la Territorial de Bankia a les Balears, Antoni Serra, ha afirmat que «la nova Bankia és un projecte il·lusionant i ambiciós, amb un futur en comú, on es comparteixen una visió i uns objectius sobre la base d'uns principis i valors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.