Setmanari d'informació local - 138 anys

Biel company: «Jo no compr rosa per Sant Jordi, no és una cosa nostra mallorquina»

20235

Diversos representants del PP balear han realitzat la tradicional passejada de Sant Jordi pels carrers de Palma. El seu president, Biel Company, ha atès els micròfons de la ràdio Ona Mediterrània. A la pregunta sobre si havia pensat comprar alguna rosa, el líder del Partit Popular ha afirmat: "Jo no compr rosa per Sant Jordi, crec que això no és una cosa nostra mallorquina, i, per tant, no en compr". El president del PP balear ha afegit que està d'acord amb els que volen comprar "capullos, roses i el que faci falta, però jo no ho tenc per tradició".

El groc i Las Palmas

Quan ha estat demanat sobre la polèmica arran de la prohibició de símbols grocs al final del partit de Copa del Rei entre Barça i Sevilla, Company ha respost que "L'equip de futbol de Las Palmas també ha baixat, el qual no sé si és degut al govern d'Espanya que l'ha fet baixar". A més, el líder del PP ha afirmat que "no crec en cap persecució, crec en complir les normes que hi ha".

Pa lo bueno y pa lo malo

Seguint amb les explicacions sobre les darreres prohibicions de l'ús del color groc, Biel Company ha destacat que "estam en un Estat de dret pa lo bueno y pa lo malo, per tant, has de complir les normes". El president del PP balear s'ha justificat recordant que "hi ha gent que no fa el que ha de fer segons les normes de l'Estat de dret que ens dóna llibertat i democràcia, i quan no les compleixen diuen que els hi persegueixen. Com a conclusió, Company ha lamentat que "s'està perdent massa el seny i anem cap a un llibertinatge massa clar en alguns casos".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.