Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Nou videoclip dels menorquins Pèl de Gall

20119

El sisè videoclip oficial del grup de rock Pèl de Gall és una realitat. Després de l'èxit aconseguit per les publicacions anteriors ‘Sa cançó de s’estiu’ (20 mil reproduccions en 10 mesos a YouTube), i ‘José Ramón’ (34 mil reproduccions), la cançó elegida ha estat ‘Maria’. D’aquest nou treball s’espera que tengui un èxit similar.

«El videoclip de la cançó 'Maria' en qüestió ens narra una història d’allò més quotidiana en la qual, d’una manera o d’altra, tots ens podem sentir identificats», expliquen des del grup. ‘Maria’ és el segon videoclip que s’edita dins del marc del darrer treball discogràfic del grup, anomenat ‘Totes ses deixades són perdudes’ (Aumón, 2017).
En aquesta ocasió, el rodatge ha tengut lloc en espais interiors, més en concret a la panificadora Inpan de Ciutadella, i a la pastisseria Lluís Febrer de Ferreries.

Els actors que han donat vida als personatges que protagonitzen aquesta història han estat Toni Florit i Maria Marquès.
D’altra banda, el rodatge ha estat realitzat per part d’Albert Mir i Benjamín Riquelme; i l’edició i producció ha estat realitzada per Francesc Pons i Sergio Bernhardt.

El videoclip ‘Maria’ també serà el tret de sortida d’una nova ronda de concerts, que s’anunciarà d'aquí a poc temps a les xarxes socials i a la web de Pèl de Gall.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.