Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma es troba entre les ciutats amb els cinemes més cars de l’Estat

19693

Palma es troba entre les capitals de província amb els cinemes més cars, amb una mitjana de 7,68 euros, segons mostra un estudi que ha elaborat FACUA-Consumidors en Acció. Així mateix, Madrid, Barcelona, Oviedo, Guadalajara i Vitòria-Gasteiz són les capitals de província que compten amb els cinemes més cars de l’Estat espanyol durant els caps de setmana i festius, mentre que Melilla i Granada compten amb els cinemes més barats.

Tal com reflecteix aquesta anàlisi, realitzat durant 2018 sobre els preus de 115 cinemes en 47 capitals de província i a les dues ciutats autònomes, aquestes cinc ciutats repeteixen com les capitals més cares si es recullen els seus preus sense aplicar cap tipus de descompte o oferta. En concret, la capital amb el preu mitjà més car en cap de setmana i festius és Madrid (9,74 euros), seguida de Barcelona (9,50 euros), Oviedo (8,65 euros), Guadalajara (8,60 euros) i Vitòria-Gasteiz (8,60 euros). Contràriament, els preus mitjans més barats s'han localitzat a Melilla (5 euros), Granada (5,50 euros), Huelva i Almeria (6,00 euros) i Logronyo (6,27 euros).

Dels 115 cinemes analitzats, els més econòmics en aquest mateix període setmanal són, a més de l'esmentat de la ciutat autònoma de Melilla, el Cinema Serrallo (5 euros) i el Megarama Cinema2000 (6 euros), tots dos de Granada, CineboxAqualón Port (6,00 euros), de Huelva, i Cinemes Monumental, d'Almeria (també 6 euros).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.