Setmanari d'informació local - 138 anys

Agredeixen una valenciana que duia el llaç groc mentre li criden «catalana filla de puta»

19625

Una militant de Compromís a Vila Joiosa (Marina Baixa, País Valencià) ha estat agredida al crit de «catalana filla de puta». Així ho ha explicat la formació a través d’un comunicat a les xarxes socials. La víctima, que duia un llaç groc en suport als presos polítics, ha definit l’agressió com un atac feixista i ha explicat que «un grup d’individus» va agredir-la en una avinguda cèntrica de la localitat, el carrer Colón.

Compromís la Vila Joiosa ha emès un comunicat on diu: «volem donar tot el nostre suport a la nostra companya Bàrbara, que el divendres passat va sofrir un atac feixista. Seguit del crit de «catalana hija de puta» va ser agredida, tant ella com els seus gossos als que passejava tranquil·lament pel carrer Colón, per un grup d'individus. I tot açò per dur un llaç groc».

El comunicat de Compromís acaba dient: «Condemnem aquest atac covard. Denunciem als que atien l'odi des de la intolerància del pensament únic. I avisem que no tenim por i seguirem cridant ben fort LLIBERTAT.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.