Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort recorda la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica

18617

El saló de plens de l’Ajuntament de Palma ha acollit aquest dimarts l’acte de commemoració dels 42 anys de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica amb la lectura d’un manifest de solidaritat amb el poble sahrauí. A més, s’ha penjat la bandera de la República a la balconada de Cort.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha vinculat la lluita del Sàhara primer als drets humans i la solidaritat i, segon, a la política. «La commemoració d’avui no pot ser plena mentre el poble sahrauí segueixi patint les conseqüències de no tenir un estat propi», ha dit Noguera. Per la seva part, el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha volgut recordar els 42 anys de resistència pacífica del poble sahrauí.

El coordinador de Sàhara Acció Mallorca, Salamu Brahim, s’ha encarregat de llegir el manifest. Brahim ha volgut agrair el suport de l’Ajuntament de Palma i la seva defensa dels drets del Sàhara. A més, ha llançat «un missatge per demostrar-li al món que el poble sahrauí a l'exili, sota ocupació i en la diàspora, perseguirà sempre el mateix objectiu: l'alliberament nacional».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.