Setmanari d'informació local - 138 anys

Restaurants de Blanquerna convoquen una concentració en rebuig a l'ordenança de terrasses

18401

Els restaurants de Blanquerna han llançat una campanya cívica sota el títol 'A Palma hi cabem tots' en rebuig a l'ordenança de terrasses en la via pública de l'Ajuntament de Palma i han convocat una concentració aquest dimecres a partir de les 17:30 h al carrer Blanquerna.

L'equip humà que forma les empreses de restauració de Blanquerna ha explicat a través d'un comunicat que «és possible conviure junts, els veïns, els clients, els ciutadans en general i les terrasses» i ha destacat que l'objectiu de la campanya és el de «reivindicar la convivència entre els negocis i els vianants».

En aquesta línia, els restauradors han considerat que les actuals dimensions de les terrasses «no han provocat cap problema de convivència al carrer» i, per això, han reclamat al Consistori que «no aprovi cap canvi normatiu que pugui perjudicar els negocis».

D'altra banda, han agraït el «tarannà negociador» del batle de Palma, Antoni Noguera, «per cercar una sortida consensuada al tema de les terrasses» i han acceptat «la millora en l'impacte visual» que, segons han explicat, consistiria en la retirada dels actuals tendals i la seva substitució per para-sols o ombrel·les.

Els restauradors han subratllat que a Blanquerna «existeix un espai més que raonable per al trànsit dels vianants, a més d'un carril bici», i han recordat «que va caldre instal·lar jardineres davant les possibles amenaces terroristes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.