Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca: «'Mos Movem' va en contra del català i del govern d'esquerres»

18341

El portaveu de MÉS per Mallorca David Abril ha valorat la manifestació d'aquest diumenge convocada per 'Mos Movem'. «Era clarament contra el català i contra el govern d'esquerres». Segons Abril la mobilització «va punxar com ho va fer la del Club del Rifle -l'autodenominada plataforma en defensa del món rural-, del setembre de l'any passat a la qual també va participar activament els líders dels principals partits de l'oposició».

El portaveu ecosobiranista ha criticat que tot i que segurament hi havia persones que varen anar per altres motius, la majoria era «gent intoxicada, amb aquest missatge demagog de què els idiomes no salven vides».

«El govern d'esquerres el que està fent és defensar la sanitat pública més del que ho ha fet qualsevol que fos en aquella manifestació. Mentre el PP i C's són els que més suport actiu han donat a aquesta manifestació. És lamentable: s'han apuntat a trencar consensos històrics i a atacar la convivència a les Illes i han deixat molt clar que tardaran molt a ser alternativa de govern», ha assegurat Abril.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.