Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Salort, nou president de les NNGG del PP de Mallorca

18331

Joan Salort ha estat triat aquest dissabte president de les Noves Generacions (NNGG) del PP de Mallorca durant la celebració del VIII Congrés Insular.

Salort, que substitueix en el càrrec a Jaume Llompart, ha assegurat que un dels seus objectius prioritaris és fer feina «amb totes les juntes locals per estendre el missatge de Noves Generacions. No només treballar en les xarxes socials, sinó que també s'ha de treballar al carrer, escoltar la gent i atendre les seves peticions».

En el seu discurs, Salort ha assenyalat que «si som autèntics, serem valents i no tindrem por a equivocar-nos, perquè defensarem el que realment pensem i el que realment sentim. Hem d'estar allà on els joves ens demanin que fem feina».

Un altre dels punts que ha destacat el nou president de NNGG del PP de Mallorca és el compromís democràtic, on «ha considerat que s'ha de revitalitzar la confiança dels ciutadans en el nostre sistema democràtic, un valor que el Partit Popular sempre té present».

Així mateix, el nou equip Salort està integrat per 20 joves de diversos municipis de Mallorca i compta amb Carmen Cañellas com a nova secretària general.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.