Setmanari d'informació local - 138 anys

Txarango, Zoo i Els Amics de les Arts encapçalen els finalistes dels Premis Enderrock

18219

El rànquing de finalistes de la vintena edició dels Premis Enderrock 2018 l’encapçala el grup Txarango amb 6 nominacions, seguit dels valencians Zoo amb 4 i Els Amics de les Arts amb 3. Aquests són els principals resultats de la segona volta de la votació popular que ha fet públics la revista Enderrock.

Aquesta setmana s'ha obert la darrera roda de votacions fins al diumenge 25 de febrer i els resultats es donaran a conèixer a la gala dels Premis de la Música Catalana, que serà el dimecres 7 de març a l’Auditori de Girona. La gala portarà les actuacions d’estrena d’Els Catarres, La Pegatina, Mishima, Roger Mas i Núria Graham, Judit Neddermann, Roba Estesa, El Petit de Cal Eril i Ferran Palau, entre d’altres.

Txarango han estan nominats en les categories de millor artista, millor directe, millor disc i cançó de pop-rock (amb doble nominació, per “Una lluna a l’aigua” i “Agafant l’horitzó”) i millor clip (per “Una lluna a l’aigua”). El grup valencià Zoo també és finalista a les categories de millor artista, millor disc de pop-rock, millor directe i millor videoclip (“El cap per avall”). Finalment, tanquen el podi Els Amics de les Arts amb les nominacions a millor artista, millor disc de pop-rock i millor videoclip (“El seu gran hit”).

Enderrock ha explicat que a la llista de més nominacions destaquen igualment Cesk Freixas, Manu Guix, Les Anxovetes i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, amb dues nominacions cadascun.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.