Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS denuncia que l'Ajuntament de Binissalem «gira l'esquena» a l'Institut Balear de la Dona

17879

MÉS per Binissalem ha comunicat aquest dimarts que, en el ple d'aquest dilluns, el PP i el PSOE es varen negar a acceptar la proposta de l'Institut Balear de la Dona d'incloure mesures que fomentin la presència equilibrada de dones i homes.

Al ple d'aquest dimarts a Binissalem, es va posar sobre la taula un informe de l'IBdona per a corregir el Reglament de la Comissió Intersectorial d'Educació, Salut i Serveis Socials. Així, l'IBdona feia dues recomanacions, una referida a la correcció lingüística (incloure expressions més inclusives) i una altra referida a que el reglament incorporés mesures de foment de la composició equilibrada entre homes i dones.

MÉS reclama a PP-UXB i PSOE que rectifiquin i acceptin la proposta de l'Institut Balear de la Dona d'incloure mesures de foment de la presència equilibrada de dones i homes en la composició de la Comissió Intersectorial d'Educació, Salut i Serveis Socials.

MÉS critica que PP-UXB i PSOE «només varen voler incloure les propostes de caire formal (les lingüístiques) però deixaren fora les de caire substancial (les mesures de foment)». Per a MÉS, aquest rebuig és «insòlit i un atac a les polítiques d'igualtat». «Resultarà que dia 8 de març aquells que avui rebutgen o miren cap a un altra costat a l'hora d'incloure mesures efectives d'igualtat reivindicaran de cara a la galeria el paper de la dona i la necessitat de polítiques d'igualtat. Tot plegat resulta ofensiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.