Setmanari d'informació local - 138 anys

Veïns de s'Arenal reclamen a Cort que actuï «amb contundència» contra el turisme incívic

17603

L'Agrupació Ciutadana Ciutat de s'Arenal ha demanat a l'Ajuntament de Palma que actuï «amb previsió i contundència» contra el turisme incívic, que beu al carrer, i contra la venda ambulant no regulada.

Segons ha exposat l'agrupació en un comunicat aquest dilluns, la presència policial durant el cap de setmana ha estat «escassa o nul·la» i han criticat que si el consistori no és capaç d'aplicar l'ordenança cívica quan hi ha mitjans, «difícilment podrà a l'agost amb la plantilla reduïda».

«Si cal llançar un missatge clar contra el turisme incívic no podem endormiscar-nos esperant esdeveniments, cal actuar amb previsió i contundència sense deixar passar una sola oportunitat», han reclamat.

Per aquest motiu, han demanat a Cort que «desperti ja de la seva letargia» i que «actuï immediatament» a s'Arenal contra aquest tipus de turisme «per tornar a ser un referent de turisme de qualitat».

«Una part important de la societat civil de la zona lluita per desfer-se d'aquesta hipoteca i per recuperar aquests drets, necessitam que les administracions públiques facin el mateix sense endormiscar-se», han exposat des de l'agrupació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.