Setmanari d'informació local - 138 anys

El Teatre Principal acollirà un concert solidari per als nins amb càncer de les Balears

17553

El Teatre Principal de Palma acollirà dijous que ve, 1 de febrer, el IX Concert Cooperatiu Solidari a favor de l'Associació de Pares de Nins amb Càncer de les Balears (Aspanob).

El concert ha estat presentat aquest divendres en una roda de premsa en els locals de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (Uctaib). Com s’ha anunciat, el concert tendrà dos torns i s'ha creat una fila zero per als qui no hi puguin assistir però vulguin aportar a l'esdeveniment solidari.

Les cooperatives que participaran en aquesta edició són Es Lledoner, Es Liceu, Son Verí Nou i Gorg Blau en el primer torn (17:30 h) i Art i Sons, CIDE, Aula Balear i Mata de Jonc en el segon torn (19:30 h).

Durant la roda de premsa, el president de les cooperatives d'ensenyament d’Uctaib, Enric Pozo, ha agraït la col·laboració solidària del Teatre Principal i de la SGAE (Societat General d’Autors i Editors). Per la seva banda, el president d’Aspanob, Jaume Coll, ha explicat els serveis de l'associació, que requereixen finançament, per la qual cosa «actes solidaris com aquest són fonamentals per a la seva existència», ha dit.

Finalment, la presidenta d’Uctaib, Malena Riudavets, ha mantingut que «la solidaritat és un dels trets d'identitat de les cooperatives des de fa dos segles»; i l'actor i presentador del concert, Santi Pons, ha reivindicat que sectors com l'educació, la sanitat i la cultura «han d'estar a l'abast de tota la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.