Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya 'No i punt!', present a les festes de Sant Antoni

17161

La campanya 'No i punt!' que impulsa el Consell contra les agressions sexistes durant les revetlles i festes populars tornarà a 16 municipis de l'Illa per Sant Antoni. El Consell ha incidit que les primeres festes multitudinàries i populars de l'any comencen amb els foguerons de Sant Antoni.

Es tracta del mateix missatge difós durant les revetlles d'estiu. Per a això, ha difós unes pancartes amb el lema de la campanya als 16 ajuntaments que ho han sol·licitat. La campanya 'No i punt! Per una Mallorca lliure d'agressions sexistes' pretén «que les dones puguin viure l'esdeveniment amb total normalitat».

Durant l'estiu els serveis municipals implicats durant les festes reberen formació per poder atendre una víctima en cas que denunciés qualsevol agressió sexista o sexual. Per Sant Antoni s'ha dissenyat una pancarta especial protagonitzada per dos dimonis (dona i home) que transmeten el mateix missatge.

Els municipis que tenen aquesta pancarta són Alcúdia, Banyalbufar, Capdepera, Deià, Estellencs, Felanitx, Fornalutx, Llubí, Llucmajor, Manacor, Maria de la Salut, Muro, Pollença, sa Pobla, Ses Salines i Sineu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.