Setmanari d'informació local - 138 anys

Jo Jet i Maria Ribot tanquen l'any amb la presentació de 'Lliure o Descansar' a Mallorca

16523

Jo Jet i Maria Ribot tanquen l'any des de Mallorca on oferiran dos concerts, un el proper divendres 29 de desembre al Teatre La Defensora de Sóller i l'altre al Centre Cultural de Sa Colònia, d'Artà, el proper dilluns 1 de gener. D'aquesta manera, el duet manresà acomiadarà un any en què ha dut a terme més d'una cinquantena de concerts i en què han presentat, per tot Catalunya, el seu darrer treball discogràfic, 'Lliure o descansar'.

Jo Jet i Maria Ribot fan música petita i commovedora, que casa amb un espai cuidat al detall i el caliu d’un públic fidel. El duet manresà ha mostrat, al llarg del darrer anys, amb fites diverses, la seva trajectòria contundent dins el circuit musical català.

El 15 d’octubre de l’any passat Jo Jet i Maria Ribot publicaven ‘Lliure o descansar’, segon disc amb el qual a dia d’avui han fet ja una cinquantena de concerts. Un projecte marcat per col·laboracions artístiques de diferent caire -des de la gravació al Konvent, la col·laboració del cantautor Roger Mas i l’actriu Elisabet Casanovas, la producció de Jordi Casadesús de la Iaia- o l’acollida per programadors i públic d’arreu del territori. Aquest darrer, el públic, entregat a la proposta d’estiu del duet: la gira que els ha dut de concert per terrats particulars de tot Catalunya. Una activitat musical frenètica que els ha permès teixir complicitats amb el territori, amb Cervesa Guineu com a patrocinadors de la gira de terrats o en el seu activisme cultural a títol personal a la ciutat de Manresa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.