Setmanari d'informació local - 138 anys

À Punt, la nova ràdio pública valenciana inicia les emissions

16059

Els mitjans públics del País Valencià tornen a caminar, a les xarxes socials i a la ràdio. À Punt Ràdio ha començat a emetre aquest dilluns amb deu programes i vint-i-vuit hores de continguts setmanals. Aquí la podem escoltar en directe.

La nova emissora pública valenciana, que comença sense informatius, arranca a les 8.00 hores amb música fins a les 10.00. Tot seguit vindrà ‘Al ras’, presentat per Jèssica Crespo, que codirigeix el magazín al costat d’Ernest Parra i Joan Tur. Després d’aquest primer programa se sentirà, com cada dilluns de 13.00 a 14.00, ‘Samaruc digital’, programa de divulgació ambiental que ja existeix com a plataforma web i que s’ha adaptat a la ràdio. Serà presentat per Reis Juan.

La programació del primer dia de la ràdio d’À Punt es completarà amb música de 14.00 a 19.00, que de 17.00 a 18.00 serà música infantil; amb el programa diari ‘Territori sonor’, un magazín musical que s’emetrà de dilluns a divendres de 19.00 a 20.00, amb Amàlia Garrigós. Després, es tornarà a emetre música des de les 20.00 fins a mitjanit i partir d’aquell moment es repetirà cada dia l’emissió del magazín ‘Al ras’ fins a les 3.00.

Segons han anunciat, la televisió pública valenciana començarà les emissions el primer trimestre del 2018. Tot i que s'espera la reciprocitat en l'emissió dels canals de ràdio i televisió valenciana amb els canals públics de Catalunya, i les Balears, encara no hi ha una data definida.

La web estarà completa el 18 de desembre amb tota la informació sobre la programació de la ràdio i algunes sèries d’animació de producció pròpia, en la pestanya de 'La Colla', com ara: Catacric, catacrac, que ens explicarà les rondalles de l’escriptor de Castalla, Enric Valor i Els Bíters, cançons populars valencianes.

També hi haurà sèries d’animació per a nins de preescolar, com ara: Calcetins, una sèrie d’animació que narra la quotidianitat d’una família molt singular. Els meus monstres i jo, on descobrirem que s’amaga darrere les ombres que poblen els quartos dels més menuts. També hi trobarem, a més, Trip & Troop, una sèrie sobre el món animal, en versió valenciana.

Per a nins una mica més grans, de 5 a 12 anys, hi inclouran tres sèries: Doraemon, la sèrie de manga sobre el moix còsmic que ve del futur per ajudar el desventurat Nobita Nob. Detectiu Conan, el jove que aconsegueix aclarir qualsevol misteri per molt complicat que sigui. Hamtaro, el petit hàmster que viu aventures de tota mena en companyia d’altres animals de la seva espècie.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.