Setmanari d'informació local - 138 anys

El caganer de Puigdemont triomfa arreu de l’Estat espanyol

15823

La figura del caganer del president Puigdemont està triomfant i no només a Catalunya. Aquesta figura és la més demandada de l’Estat espanyol. Segons informa el gerent de l’empresa (Caganer.com), Sergi Alós, al diari ElNacional el caganer més venut l’any passat va ser el de la figura de Donalt Trump però que enguany qui lidera el rànquing és la de Puigdemont.

L’establiment que més vendes té d’aquesta figura es troba, curiosament, a la capital de l’Estat. El responsable del local, Fernando Jiménez, assegura que «la gent no la compra per mofar-se’n sinó perquè vol tenir-lo a la col·lecció». Fins ara, aquest local ha venut més de 35 caganers de Puigdemont.

Més vendes als Estats Units i països d’Europa

Aquesta curiosa figura de caganer del president ha arribat als Estats Units i a diferents països d’Europa, on les vendes també van bé. «Segurament, perquè molts segueixen la situació política i perquè hi ha molts catalans residents a l’estranger» reconeix Alós.

Altres caganers famosos

El Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, els presidents d’Òmnium i l’Assemblea Jordi Cuixart i Jordi Sánchez o Anna Gabriel són algunes de les novetats que l'empresa Caganer.com ha creat per aquest Nadal coincidint amb la celebració del 25è aniversari de l’empresa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.