Setmanari d'informació local - 138 anys

La Misericòrdia acull una exposició del projecte 'Blai Bonet: Saber mirar salva'

15785

La capella de la Misericòrdia acollirà, a partir del 21 de desembre, una exposició formada per una trentena de làmines que s'engloben dins del projecte 'Blai Bonet: Saber mirar salva', impulsat des de la Casa Blai Bonet - Fundació Mallorca Literària.

Segons ha explicat el Consell de Mallorca en un comunicat, la iniciativa coincideix amb el 20è aniversari de la mort del poeta de Santanyí i s'articula a partir de diferents mostres que tenen com a punt de partida el Centre Cultural La Misericòrdia. El vicepresident primer i conseller insular de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha assegurat que es tracta d'una iniciativa que «recull el fruit de quatre anys de gestió del llegat de l'escriptor».

També al centre cultural la Misericòrdia, es podrà veure la mostra 'L'art, un vidre d'augment', una exposició antològica d'obra d'art que reuneix peces procedents de diferents col·leccions i fons d'art, dirigida per la historiadora de l'art, Carme Colom.

L'exposició a la Misericòrdia és l'inici d'un recorregut artístic, que inclou obres en altres set sales d'art de Mallorca. Concretament, en el Museu Es Baluard, la Fundació Pilar i Joan Miró, el Claustre de Sant Bonaventura a Llucmajor, el Museu de Pollença, el Museu Can Prunera i el Museu de la Cartoixa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.