Setmanari d'informació local - 138 anys

Contacontes i activitats formatives per celebrar la Setmana de l’Accessibilitat

15701

L'Ajuntament de Palma celebrarà del 29 de novembre al 7 de desembre la Setmana de l'Accessibilitat amb diferents activitats lúdiques, esportives i contacontes, a més d'una Jornada Tècnica sobre Accessibilitat en el Patrimoni Històric. El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, ha remarcat que per a l'equip de govern «l'accessibilitat és una prioritat».

«Totes les àrees treballen conjuntament i de manera transversal perquè cada actuació que es fa com a Ajuntament es faci amb criteris d'accessibilitat», segons ha remarcat Romero, qui ha explicat que la segona edició de la Setmana de l'Accessibilitat té un objectiu clar, que és el de «donar visibilitat al gran treball que s'està fent per part de l'Ajuntament en matèria d'accessibilitat».

Programa

Segons informa l'Ajuntament, una de les activitats destacades del programa d'actes és el concert de Maria Bimbolles. La setmana començarà el 29 de novembre amb la Jornada Tècnica sobre Accessibilitat en el Patrimoni Històric, que es realitzarà en la Universitat de les Illes Balears (UIB)

«Es debatrà l'accessibilitat a edificis històrics, si actuar o no i com es pot abordar el problema de l'accessibilitat en edificis que es construiren sense tenir en compte criteris d'accessibilitat», ha explicat Romero, qui ha precisat que es tractaran dos casos en concret; l’Alhambra i la Sagrada Família.

El 30 de novembre, de 9.00 a 13.00 hores, tendrà lloc una Jornada formativa dirigida als funcionaris municipals de l'Ajuntament de Palma per aprendre a elaborar textos de lectura fàcil, serà a càrrec de la llicenciada en Ciències Econòmiques i codirectora de l'Associació Lectura Fàcil, Eugenia Salvador Mencerré.

El diumenge, dia 3 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, s'han organitzat diverses activitats lúdiques i esportives i de sensibilització per a nins i nines i joves al parc de la Feixina, entre les 10.00 i les 13.00 hores. Aquest mateix dia, de 12.00 a 13.00 hores, se celebrarà una actuació musical amb Maria Bimbolles.

Per al dimarts, 5 de desembre, està programat el contacontes 'El mussol vigilant' amb Marga Roig a la Biblioteca Municipal Joan Alcover a les 18.00 hores. El dijous, 7 de desembre, serà el torn pel contacontes i taller 'Inseparables', a la Biblioteca Municipal de Son Sardina a les 17.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.