Setmanari d'informació local - 138 anys

Cladera qualifica de «positiva» la primera reunió amb Hisenda pel REIB

15375

La consellera d'Hisenda de les Illes Balears, Catalina Cladera, ha qualificat de positiva la reunió que ha mantengut aquest dimecres amb el secretari d'Estat d'Hisenda, José Enrique Fernández de Moya, per treballar en la proposta fiscal del Règim Especial per a les Illes Balears (REIB).

El passat setembre, el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, es va comprometre amb la consellera a tenir preparat per a finals d'any el projecte de llei del nou REIB pactat amb el Govern, que recolliria mesures fiscals, d'inversió i de compensació de la insularitat similars a les que ja té Canàries.

En declaracions a Europa Press, Cladera no ha aclarit si la norma estarà a punt per a finals de 2017 o principis del proper any, però ha assegurat que l'important és que s'està avançant cap a una proposta tècnica.

La trobada que han mantengut Fernández de Moya i Cladera a Madrid ha durat gairebé dues hores i s'emmarca en la ronda de negociacions entre el Govern i diverses Secretaries de l'Estat per treballar en els detalls de la norma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.