Setmanari d'informació local - 138 anys

S’Arenal acull la I Fira d'Activitats i un contacontes sobre Griots de Senegal

14543

La plaça Blai Bonet de s'Arenal acollirà aquest dimecres la I Fira d'Activitats, en la qual hi participaran 14 entitats i institucions, i un contacontes sobre històries de griots de Senegal. Segons ha informat en un comunicat l'Ajuntament de Palma, la fira, impulsada per membres de la Comissió de Convivència, Infància, Família i Joves de s'Arenal, començà a les 17:00 h i estarà situada davant el centre de Salut de s'Arenal.

Aquesta Comissió, liderada per l'àrea de Benestar Social, està formada per membres de diferents àrees i serveis municipals de l?Ajuntament de Palma i Llucmajor, a més de centres educatius, centres de salut, i diverses entitats dels dos municipis amb l'objectiu de coordinar accions conjuntes per millorar la convivència i el benestar dels residents de s'Arenal.

La trobada té l'objectiu de donar a conèixer les activitats que es realitzaran al barri de s'Arenal durant el proper curs per totes aquestes entitats i serveis presents al territori. A més, des del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi s'instal·larà una taula per donar a conèixer els òrgans de participació municipals que els ciutadans tenen al seu abast, a més d'altres informacions municipals d'interès de totes les àrees.

A les 18:00 h, a la mateixa plaça es durà a terme una activitat centrada a donar a conèixer la cultura griot del Senegal i que consistirà en l'explicació i càntics d'històries d'aquesta cultura a càrrec d'Omar Niang. Aquesta actuació és la segona que es duu a terme en el marc del cicle Serenal, organitzat per l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics i el Districte Platja de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.