Setmanari d'informació local - 138 anys

El darrer concert de la gira de Maria del Mar Bonet serà al Teatre Principal

14541

Maria del Mar Bonet tanca aquest dimecres la gira de presentació del disc 'Ultramar', que ha servit per celebrar els 50 anys de la cantautora mallorquina sobre els escenaris, amb un concert en el Teatre Principal. Segons ha informat en un comunicat el Consell de Mallorca, aquest concert primerament s'havia de celebrar el 30 de setembre però el retard en la tramitació de la documentació dels músics cubans per viatjar, a causa dels efectes de l'huracà Irma, va fer que es posposés fins al 18 d'octubre.

Durant la presentació del recital, el vicepresident primer i conseller insular de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i el director del Teatre Principal, Carlos Forteza, han coincidit a mostrar l'agraïment pel «privilegi que suposa formar part de la gira per celebrar els 50 anys de Maria del Mar Bonet sobre els escenaris». La pròpia cantant ha explicat que el projecte 'Ultramar' es va començar a originar en 2011 quan va rebre el Premi Internacional Cubadisco 2011 pel seu àlbum 'Bellver' al millor disc estranger.

De tots els anys cantant, Bonet ha fet un cop d'ull enrere i ha assegurat que per a ella «cantar no és un treball, és una alegria». El concert, que començarà a les 20:00 h, té gairebé esgotades les localitats però encara queden algunes entrades.

A més de José María Vitier (piano), Jorge Reyes (contrabaix) i Pancho Amat (somni cubà), actuaran Omar Pérez (guitarra), Ariel Gil (llaüt), Eduardo Llibre (percussions), José Carlos Sánchez (bateria i percussions), Alejandro Falcón (piano), Héctor Quintana (guitarres) i Jimmy James (saxofon).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.