Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell accepta l’herència de Joan Zaforteza Serra de Gayeta

14475

El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Pollença han signat aquest dilluns davant notari l’acceptació de l’herència de Joan Zaforteza Serra de Gayeta.

Es tracta de dos pisos ubicats a l’avinguda Jaume III de Palma amb els seus trasters. Aquests habitatges ubicats a una de les zones comercials més importants de Palma estan valorats segons l’estudi del Consell de Mallorca, a preu cadastral, en 710.215 euros, i són cedits en parts indivisibles al consistori de Pollença i a l’institució insular amb la condició que s’han de vendre i que tots els doblers obtenguts s’invertiran en la Llar dels Ancians de Palma i la Residència de Sant Domingo a Pollença. L’acceptació de l’herència s’ha fet efectiva després de tots els tràmits preceptius.

Ara, el Consell de Mallorca donarà compliment a la voluntat de Joan Zaforteza Serra de Gayeta. El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha volgut aprofitar l’acte de signatura per agraïr la generositat d’aquest veí i ha posat de manifest que amb aquest tipus de donacions altruistes el Consell millora la seva capacitat per poder atendre un important segment de la població de l’illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.